ZijSpreekt

Published on februari 6th, 2019 | by Irene van den Berg

0

Ik ben spreker bij ZijSpreekt

Yes, je kunt mij nu ook boeken als spreker via ZijSpreekt!

Verhalen vertellen is mijn vak. Maar dat hoeft natuurlijk niet altijd op papier. Daarom heb ik me ingeschreven bij sprekersbureau ZijSpreekt. Ik ontmoet als journalist veel mensen en kan mijn presentaties daarom voorzien van mooie anekdotes.

Ik spreek graag over:

 • Financiële zelfredzaamheid
 • Financiële psychologie
 • Armoede
 • Schuldenproblematiek
 • Duurzaam gedrag
 • Meer informatie is te vinden op de website van ZijSpreekt

  Je kunt mij boeken op: +31 653148796


  About the Author

  is onafhankelijk (onderzoeks)journalist en schrijft over sociale en ecologische kwesties, zoals armoede, klimaatverandering en de keerzijde van de consumptiemaatschappij. Haar publicaties verschijnen onder meer in OneWorld, NRC en Vrij Nederland.  Comments are closed.

  Back to Top ↑