Geldgids

Published on februari 1st, 2016 | by Irene van den Berg

0

Frictie: Zware bevalling

De laatste keer dat ik naar het ziekenhuis moest, was voor de bevalling van mijn dochtertje (nu 1,5 jaar). Tijdens de rit ernaartoe ging er van alles door mijn hoofd: hoe erg wordt de pijn? Gaat de bevalling wel goed? Is ons meisje wel gezond? Waar ik tussen de weeën door geen moment aan dacht, was of mijn ziekenhuis wel een contract met mijn zorgverzekeraar had. Ik weet helaas niet of ooit nog zo zorgeloos naar het ziekenhuis zal gaan.

Lees de rest van deze column in de Geldgids februari 2016

Geldgids februari 2016


About the Author

is onafhankelijk (onderzoeks)journalist en schrijft over sociale en ecologische kwesties, zoals armoede, klimaatverandering en de keerzijde van de consumptiemaatschappij. Haar publicaties verschijnen onder meer in OneWorld, NRC en Vrij Nederland.Comments are closed.

Back to Top ↑